Mannaert heeft geweldig nieuws voor Club-fans: "Daar denken we niet aan!"

Mannaert heeft geweldig nieuws voor Club-fans:
Donderdag 29 maart 2018 - 12:52   I  

Club Brugge stond tot voor kort met een riante voorsprong aan de leiding, maar door de play-offs werd die voorsprong gehalveerd. Toch blijft Club comfortabel aan de leiding staan, al neemt ook daar de spanning toe. Een goede start is namelijk cruciaal voor de leider.

Eigenlijk zou het onvoorstelbaar zijn dat Club Brugge na zo een seizoen, waarin het gedomineerd heeft, de titel nog uit handen zou geven. Die vraag kreeg ook Vincent Mannaert voorgelegd van VTM Nieuws maar daar reageerde Mannaert snel op. "We denken echt niet aan de kans dat we naast de titel zouden grijpen, echt niet", aldus Mannaert.

"Druk is groter bij de rest"

Mannaert is er ook van overtuigd dat de druk bij de tegenstanders ligt, want zij kunnen zich geen misstap meer veroorloven. Club Brugge kan voorlopig wel nog van een comfortabele voorsprong genieten, dus her en der wat punten laten liggen is geen ramp.

"We staan bovenaan en hebben de reguliere competitie gedomineerd, dus het vertrouwen is er. De druk is wel nog groter bij de achtervolgers, want zij mogen geen misstap meer begaan. Wij moeten vooral op onszelf focussen en als we dat doen dan ben ik ervan overtuigd dat we die play-offs tot een goed einde zullen brengen", aldus Mannaert.

Poll: Is de druk groter bij de achtervolgers?

TAGS  I  Club Brugge  I   Mannaert

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024