Van Holsbeeck is heel duidelijk: "Bij die club ligt mijn toekomst"

Van Holsbeeck is heel duidelijk:
Donderdag 29 maart 2018 - 17:53   I   door Redactie

Herman Van Holsbeeck heeft gereageerd op de geruchten over zijn toekomst. Nu Marc Coucke officieel voorzitter is, kan er gesproken worden. De manager van Anderlecht wacht alvast op een uitnodiging van Coucke voor een gesprek. Dan kan er veel duidelijk worden.

“De laatste maanden zaten wij op een schip zonder kapitein. Ik ben blij voor de ganse club dat de voorzitter (Marc Coucke, red.) eindelijk kan uitleggen hoe hij Sporting ziet. Ik lig nog onder contract bij Anderlecht en wacht vol ongeduld op een diepgaand gesprek”, aldus Van Holsbeeck. “De naam van Luc Devroe wordt gesuggereerd, maar laat ons eerst het nieuwe organigram afwachten. Ik ben 15 jaar aan de slag bij Anderlecht… Het lijkt me logisch dat er eerst met mij gesproken wordt.”

Tot 2020

Hoe de toekomst van Van Holsbeeck er nu uit zal zien, is nog koffiedik kijken. Al kiest hij voorlopig voor Anderlecht. “Antwerp, Charleroi of de Pro League… daar ben ik allemaal niet mee bezig. Wél ben ik met Anderlecht bezig. Voor mij is het belangrijk om te weten hoe mijn toekomst eruit zal zien. Ik kijk ernaar uit om zo snel mogelijk een gesprek met Coucke te voeren. Nu kunnen we eindelijk beginnen werken. Ik heb altijd gezegd dat ik zou stoppen in 2020. We zijn nu 2018… Ik wil mijn club trouw blijven tot de laatste dag.”

Poll: Hoop jij dat Van Holsbeeck nog een paar jaar bij Anderlecht blijft?

TAGS  I  Van Holsbeeck  I   Coucke  I   Anderlecht

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024