Van Holsbeeck: "Brugge heeft een goeie ploeg, maar er is dit nog..."

Van Holsbeeck:
Donderdag 29 maart 2018 - 21:20   I   door Redactie

Herman Van Holsbeeck kijkt erg uit naar de play-offs. De manager van Anderlecht hoopt dat paars-wit alsnog kampioen zal worden. Dan moet RSCA wel een achterstand van zes punten op koploper Club Brugge zien te overbruggen. Geen eenvoudige klus.

“In mijn 15 jaar zijn we vaak kampioen of vicekampioen geweest. We kennen de druk. Wat jammer is, is dat we enkele sleutelspelers missen. Zoals Kara, die we enorm missen. We beginnen de play-offs ook zonder Trebel, Appiah en anderen. We kunnen niet zeggen dat we met onze beste ploeg aan de beslissende fase van de competitie beginnen", zegt Van Holsbeeck aan Het Nieuwsblad

"Maar we hebben geen excuses als we de titel niet pakken. Elk jaar is het de bedoeling om kampioen te worden. Brugge heeft goeie ploeg, maar play-offs blijven iets raars. Standard had ooit een uitzonderlijke ploeg maar verloor op de eerste speeldag en we maakten acht punten goed en werden kampioen.”

“De spelers zijn goed en gemotiveerd. Ze weten dat als ze kampioen willen worden, ze voor elke vierkante meter moeten knokken. Het probleem is, voor de trainer vooral, dat we drie dagen voor de match onze internationals pas terug zien. Dus Hein en zijn staf hebben drie dagen om de play-offs voor te bereiden. Niet ideaal. Maar dat is al jaren zo en dus ook niet echt een excuus.”

Poll: Denk jij dat Anderlecht het nog spannend zal maken?

TAGS  I  Van Holsbeeck  I   Anderlecht  I   Club Brugge

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024