Leko: "Met dat aantal punten in Play-off 1 zijn we kampioen"

Leko:
Vrijdag 30 maart 2018 - 15:40   I   door Redactie

Club Brugge begint als fiere leider aan Play-off 1. Ondanks die zes punten voorsprong begint voor trainer Ivan Leko alles terug opnieuw. Volgens de Kroaat is dat de beste manier om de play-offs aan te vatten. "Als we alleen naar onszelf kijken, kunnen we zelfs nog beter voetballen", stelt Leko.

Volgens Leko kan het nog beter bij Club. "Hans Vanaken was fantastisch, maar hij kan beter. Ruud Vormer was fantastisch, maar hij kan beter. Brandon Mechele, Anthony Limbombe, Jordy Clasie, Dion Cools, Marvelous Nakamba. Ik denk dat zij nog vijf tot tien procent beter kunnen", zegt de Brugse trainer aan Het Nieuwsblad.

Leko wil in ieder geval niet gaan rekenen. “Wij hebben toch geen invloed op het resultaat van andere ploegen? Als je je daarop focust, dan verlies je energie, dan ben je niet meer met je eigen voetbal bezig. Kijk, ik ben niet dom. Ik weet ook wel dat we met 20, 21 of 22 punten kampioen spelen, maar waarom zou ik dat benadrukken? We weten wat we willen; in de komende tien matchen opnieuw het meest aantal punten pakken van alle ploegen.”

Poll: Pakt Club minimaal 20 punten in Play-off 1?

TAGS  I  Club Brugge  I   Leko  I   shw

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024