Antwerp-speler weg? "Ik mis mijn familie, mijn vrienden, alles!"

Antwerp-speler weg?
Zondag 01 april 2018 - 11:20   I   door Redactie

Ivo Rodrigues lijkt te zullen vertrekken bij Antwerp FC. De Portugees heeft enorm veel last van heimwee, zo vertrouwt hij Gazet van Antwerpen toe. “Ik mis mijn familie, mijn vrienden, mijn stad, mijn… alles", aldus Rodrigues, die in Antwerpen geen sociaal leven heeft.

"Op professioneel vlak is mijn transfer naar Antwerp een succes geweest”, zegt Rodrigues. “Maar op sociaal vlak… Ik mis mijn familie, mijn vrienden, mijn stad, mijn… alles. Het is niet gemakkelijk om te leven als een immigrant. Ik kan hier niet leven op de manier zoals ik het altijd gewoon was. Het leven is hier eenzaam en we vervelen ons vaak.

"Gelukkig is mijn vriendin hier, anders weet ik niet of ik het zou volhouden. Maar voor haar is het ook al helemaal niet makkelijk in een vreemd land. Ze zit vaak alleen. Dat kan een reden zijn om terug te keren naar Portugal, ja. Maar dat wil niet zeggen dat ik sowieso terugkeer.”

FC Porto

Rodrigues wordt door Antwerp gehuurd van Porto zonder aankoopoptie. Vanwege de bevriende relatie tussen beide clubs zal een definitieve transfer echter geen probleem vormen. “Ik kan nu nog niet zeggen wat ik volgend seizoen ga doen. Want los van het sociale leven zou het mijn carrière ook goed doen om eens twee seizoenen na elkaar bij dezelfde club te spelen. Dat is me door al die uitleenbeurten in het verleden nog nooit gelukt."

Poll: Moet Antwerp er alles aan doen om Rodrigues te behouden?

TAGS  I  Antwerp  I   Rodrigues

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024