'Coucke reageert meteen verrassend op nederlaag Anderlecht'

'Coucke reageert meteen verrassend op nederlaag Anderlecht'
Zondag 01 april 2018 - 19:53   I  

Marc Coucke zag vanavond zijn Anderlecht met 0-2 de boot ingaan tegen een sterk AA Gent. De voorzitter van paars-wit zag hoe Anderlecht de wedstrijd in de tweede helft uit handen gaf, maar het werd toch op kwaliteit gepakt. Dat zag ook Coucke, die in de eerste helft nog positief was.

Hij zag een eerder evenwichtige eerste helft waarin AA Gent wel de meeste kansen had. "Rust. Wonder dat dit nog 0-0 is, sterk AA Gent 5 grote kansen en RSCA 2 en een half doorgebroken speler. Maar Gent begin en eind beter, Anderlecht zeer moedig met veelbelovende jongeman, mooie match! Alles geven in 2e helft", aldus Coucke.

Na de wedstrijd sprak Coucke dan weer van Anderlecht dat met beperkte middelen geen vuist meer kon maken tegen een sterk AA Gent. Anderlecht stond dan ook verzwakt aan de aftrap, door de schorsing van Trebel en de blessure van Appiah. Zijn vervanger, Saelemaekers, maakte dan wel een goede indruk op de voorzitter. "RSCA vocht voor wat het waard is met beschikbare middelen, misten paar open kansen, maar toch verdiende Gentse zege. Proficiat AA Gent", aldus Coucke.

Poll: Is de zege van AA Gent verdiend?

TAGS  I  AA Gent  I   Anderlecht

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024