Vanderhaeghe reageert na erg knappe zege op Anderlecht

Vanderhaeghe reageert na erg knappe zege op Anderlecht
Zondag 01 april 2018 - 21:00   I   door Redactie

Yves Vanderhaeghe heeft het geflikt met AA Gent. Hij begon aan Play-off 1 met een 0-2-zege in het Astridpark. Er zijn slechter manieren om de play-offs te openen. Vanderhaeghe is dan ook erg tevreden met de overwinning, maar blijft tegelijkertijd rustig en houdt de voeten op de grond.

"Ik denk dat we deze zege aan een aantal zaken te danken hebben", zegt Vanderhaeghe aan Sporza. "Ik zag vanaf de eerste minuut een team dat de intentie had om te winnen. We hadden de controle, verloren die na tien minuten even, maar herpakten ons later toch weer. Aan de rust kon ik heel tevreden zijn over de prestatie, enkel een doelpunt ontbrak nog.

"Dat doelpunt viel er heel snel in de tweede helft", vervolgt Vanderhaeghe. "Anderlecht verdiende er misschien ook wel een, maar wij dwongen de beste kansen af en verdienden het om hier te winnen. We zijn heel tevreden dat we nu tweede staan, maar we blijven er rustig bij. Vanaf maandag werken we weer toe naar onze volgende wedstrijd. Oei ja, dat is morgen al."

Poll: Is AA Gent nog een titelkandidaat?

TAGS  I  Anderlecht  I   AA Gent  I   Vanderhaeghe

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024