Vertrekt Kenny Saief alweer bij Anderlecht?

Vertrekt Kenny Saief alweer bij Anderlecht?
Donderdag 05 april 2018 - 09:03   I  

RSC Anderlecht huurt Kenny Saief tot het einde van het seizoen van AA Gent. Aanvankelijk leek het erop dat paars-wit verplicht was om de Israëli in het tussenseizoen over te nemen, maar zelf weet Saief nog niet waar hij volgend seizoen zal spelen.

“Of een verlengd verblijf afhangt van de Champions League weet ik niet. We'll see”, aldus Saief in Het Laatste Nieuws. In Het Nieuwsblad gaat de Israëli toch iets dieper in op zijn toekomst: “Daar ben ik niet mee bezig. Als Anderlecht me wil kopen, zal ik gelukkig zijn. Anders wordt het een ander team. Als voetballer heb je nooit zekerheid. Zelfs al heb je een contract vijf jaar en heb je een mooi salaris. Er kan altijd iets veranderen.”

Het is duidelijk: momenteel is Saief enkel en alleen bezig met de komende negen wedstrijden van zijn ploeg. Gelooft hij nog in de titel? “We moeten daar niet veel over praten. Laat ons zeggen dat het moeilijk wordt. Maar ik weet niet of het al over is. In deze play-off 1 kan iedereen winnen van iedereen.”

“Een voorsprong van negen punten kan snel zakken naar drie punten of zelfs naar nul punten In voetbal weet je maar nooit, maar wij moeten in de eerste plaats zelf punten pakken en niet kijken naar Club Brugge”, besluit de linkerflankspeler.

Poll: Moet Anderlecht Saief definitief overnemen?

TAGS  I  Saief  I   AA Gent  I   Anderlecht

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024