Oude bekende doet verrassende oproep: "Ik wil trainer worden in België"

Oude bekende doet verrassende oproep:
Zondag 08 april 2018 - 13:40   I  

Tussen 2007 en 2011 maakte hij het mooie weer bij AA Gent, waarna hij voor een gevoelige overstap naar Club Brugge koos. Daar verging het oude bekende Bojan Jorgacevic heel wat minder. De Serviër begon nog wel als eerste keeper, maar werd na twee seizoenen met een onvoldoende doorgestuurd.

Inmiddels is Jorgacevic 36 en in 2017 zette hij bij de Bulgaarse club Levski Sofia een punt achter zijn loopbaan als doelman. Nu wil hij graag ergens trainer worden. “Ik zou graag ooit in de voetsporen treden van mijn vriend Ivan Leko en aan het werk gaan als trainer in België”, vertelt Jorgacevic in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

Het is dus niet uitgesloten dat we de ex-speler van Gent en Club Brugge binnenkort een comeback zien maken in de Jupiler Pro League. Concrete opties heeft Jorgacevic nog niet, maar misschien wordt er wel gehoor gegeven aan zijn oproep.

De gewezen doelman gaf ook zijn mening over de kraker tussen AA Gent en Club Brugge. “Ik heb bij beide clubs veel goede herinneringen. Ik kan geen kant kiezen en hoop deze avond op een gelijkspel", lacht Jorgacevic.

"Beide ploegen hebben uitstekende trainers", gaat de ex-goalie verder. "Leko ken ik goed van mijn periode in Brugge. Hij is enorm gemotiveerd en ambitieus. Vanderhaege heeft de laatste jaren zeker bewezen wat hij kan als trainer. Beiden zullen een tactisch plan hebben uitgedokterd. Het wordt een clash tussen de twee beste trainers van de Belgische competitie."

Poll: Zou Jorgacevic een goede trainer zijn?

TAGS  I  Jorgacevic  I   AA Gent  I   Club Brugge  I   Vanderhaeghe  I   Leko

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024