Felle kritiek op Coucke: "Dit druist in tegen de klasse van RSCA"

Felle kritiek op Coucke:
Maandag 09 april 2018 - 16:20   I   door Redactie

Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/voetbalmagazine, is niet mals voor Marc Coucke. De manier waarop hij Herman Van Holsbeeck aan de deur heeft gezet, stoort Sys zeer erg. "Dat was zonder klasse en dat stoort me", zegt hij daarover.

"Om een of andere reden wilde hij niet met Van Holsbeeck verder werken. Dat mag, maar iemand die vijftien jaar lang het gezicht van Anderlecht heeft bepaald en steeds op een waardige manier als ambassadeur naar buiten trad, verdient het niet om op deze manier bij het huisvuil gezet te worden. Dat druist in tegen de stijl en klasse van de Brusselse club. Daar hoort een zekere grandeur bij en die ontbreekt nu volledig. Dat stoort mij", geeft Sys aan.

Mindere transfers

"Als je iemand ontslaat en in zijn contract staat dat zoiets geld zal kosten, dan betaal je dat geld. Nu wordt het pijnlijk, al vermoed ik dat Van Holsbeeck wel waardig zal blijven. Marc Coucke kan dit als een boomerang terug krijgen. Stel je voor dat Luc Devroe straks wat mindere transfers doet en de wind van voren krijgt, wat er zeker zal komen, hoe gaat hij daar dan mee omgaan?"

Poll: Verdiende Van Holsbeeck meer respect?

TAGS  I  Anderlecht  I   Sys  I   Coucke  I   Van Holsbeeck

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024