'Vincent Mannaert ziet groot obstakel voor Preud'homme bij Standard'

'Vincent Mannaert ziet groot obstakel voor Preud'homme bij Standard'
Zaterdag 14 april 2018 - 11:40   I  

Vincent Mannaert zal nooit een kwaad woord zeggen over Michel Preud'homme. Hij bezorgde Club Brugge een beker en een titel en zette Club ook Europees terug op de kaart met een mooie Europese campagne. Enkel in de Champions League liep het voor geen meter.

Bij Standard zien ze Preud'homme dan ook maar al te graag komen, want hij staat eigenlijk garant voor prijzen. Een nieuwe titel voor Standard, daar kunnen ze voorlopig enkel nog van dromen. Preud'homme moet, net zoals in Brugge, die dromen realiseren.

In La Capitale heeft Mannaert het over een eventueel Luiks avontuur van Preud'homme. Hij liet alvast weten dat hij (of Club Brugge in het algemeen) niet moeilijk zullen doen. "Michel heeft bij mijn weten nog niets beslist. Contractueel is ook alles vastgelegd, dus we kunnen hem niet blokkeren. Michel heeft nog een leven voor zich natuurlijk, dus of hij nu naar Standard trekt of kiest voor een avontuur bij de Rode Duivels; wij wensen hem het allerbeste toe", aldus Mannaert.

Enorme druk

Alleen stelt Mannaert zich wel de vraag of Preud'homme de gigantische druk zal kunnen dragen. Bij Club Brugge leek hij vooral op het einde erg moe en eigenlijk had hij in het begin van het seizoen al aangegeven niet elke dag meer op het trainingsveld te willen staan. Bij Standard zal er opnieuw veel van hem verwacht worden. "Ik heb Michel op het einde van dichtbij kunnen volgen en ik betwijfel of hij goed zal kunnen leven met de enorme druk die dagelijks zal wegen op hem in Sclessin", aldus Mannaert.
 

Poll: Is Preud'homme klaar voor die uitdaging?

TAGS  I  Standard  I   Club Brugge  I   Mannaert

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024