De Bilde over de titelstrijd: "Zij hebben nu de beste papieren"

De Bilde over de titelstrijd:
Maandag 16 april 2018 - 21:20   I  

Anderlecht heeft gisteren de titelstrijd opnieuw nieuw leven ingeblazen. Het won met 1-0 van Club Brugge en nadert zo tot op drie punten van de leider. Een serieuze klap voor Club, want daar hadden ze wellicht geen rekening mee gehouden.

Al ziet Gilles De Bilde geen reden tot paniek. Club Brugge heeft volgens hem nog steeds de beste papieren, want het programma van Club Brugge is veel eenvoudiger dan dat van Anderlecht. Club trok namelijk al naar Gent en naar Anderlecht.

“Club heeft weliswaar een deel van hun voorsprong weggegeven, maar ze hebben ook twee moeilijke verplaatsingen achter de rug. Er volgen nu twee thuiswedstrijden voor Club terwijl de andere tegenstanders moeilijke uitverplaatsingen hebben", aldus De Bilde aan VTM Nieuws.

Maar één keer gescoord

De Bilde ziet wel een probleem voor Club Brugge, want de leider wist maar één keer te scoren in drie wedstrijden. Vanop de stip dan nog, dus voorin heeft Club toch wat zorgen. “Het schoentje knelt duidelijk vooraan. Ze scoren slechts één keer in drie wedstrijden en dan nog uit een stilstaande fase.”

Poll: Heeft Club Brugge nog steeds de beste papieren?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   AA Gent

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024