Ndongala weet niet wat hij hoort van Clement: "Erg verrast"

Ndongala weet niet wat hij hoort van Clement:
Dinsdag 17 april 2018 - 09:45   I   door Redactie

Philippe Clement is wel een erg sportieve trainer. Hij werd samen met Thomas Buffel aangesproken door de coach van Racing Genk na afloop van de bekerfinale. Clement vertrouwde hen toe dat hij geen schwalbes meer wilde zien van zijn team.

“Dat verraste mij”, bekent Ndongala in Het Belang van Limburg. “Onze trainer is een heel eerlijk man. Mijn vroegere coaches hadden er minder problemen mee. Ze vonden dat prima. In alle eerlijkheid, ik had gehoopt dat de inbreng van de videoref een einde zou maken aan die schwalbes. Maar je ziet dat de bal bij de minste twijfel toch nog op de stip gaat."

"Zo wordt het voetbal kapotgemaakt. Of ik in de toekomst de raad van mijn coach zal volgen? (gniffelt) Een speler moet altijd luisteren naar zijn trainer", aldus Ndongala

Voor Genk staat vanavond op AA Gent al de derde uitwedstrijd in vier duels op het menu. “Buitenshuis is het altijd lastiger om punten te pakken. Maar ook op verplaatsing hebben wij tot nu toe ons spel opgedrongen. Genk is in deze play-offs gewoon de beste ploeg. Daarna komt Club Brugge. Laat ons hopen dat die al hun thuiswedstrijden nog winnen. Dat zou ons goed uitkomen", stelt Ndongala.

Poll: Vindt u het knap van Clement dat hij geen schwalbes wil van zijn spelers?

TAGS  I  RC Genk  I   Ndongala  I   AA Gent

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024