Nieuwe smaakmaker voor Club? Huurling maakt indruk met hattrick (Video)

Nieuwe smaakmaker voor Club? Huurling maakt indruk met hattrick (Video)
Dinsdag 17 april 2018 - 14:22   I  

Club Brugge toonde zich erg bedrijvig tijdens de voorbije transfermercato. Vincent Mannaert en co haalden heel wat nieuwe spelers naar het Jan Breydelstadion, terwijl andere spelers dan weer langs een achterpoortje vertrokken.

Eén van die jongens is Riley McGree. Club Brugge haalde de beloftevolle middenvelder uit Australië vorige zomer binnen, maar in België kon de nog steeds maar 19-jarige McGree zich tijdens het eerste deel van het seizoen niet doorzetten in de blauw-zwarte hoofdmacht. McGree wilde (tijdelijk) weg en kreeg zijn zin. Club Brugge besliste dan maar om de youngster een half seizoen te verhuren aan het Australische Newcastle Jets. 

Hattrick

En de Australiër heeft duidelijk zijn draai gevonden bij de Jets. Vorig weekend was hij nog goed voor een hattrick tegen Central Coast Mariniers. De wedstrijd werd trouwens een dol doelpuntenfestijn, want het werd maar liefst 2-8 voor de Jets.

Kans bij Club Brugge?

De vraag is dan of hij volgend seizoen zijn kans zal krijgen bij Club Brugge. De jonge Australiër heeft duidelijk voldoende talent, alleen is het de vraag of hij al klaar is voor de volgende stap. Als hij deze lijn en deze vorm blijft aanhouden dan zullen ze in Brugge uiteraard wel beginnen twijfelen.

Poll: Verdient hij een kans volgend seizoen?

TAGS  I  Club Brugge  I   McGree

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024