Teodorczyk gaat door het lint en provoceert Genk-fans

Teodorczyk gaat door het lint en provoceert Genk-fans
Maandag 23 april 2018 - 11:00   I  

Na de verloren partij tegen Racing Genk heeft Lukasz Teodorczyk zich weer van zijn slechtste kant laten zien. De Poolse spits was nochtans met vijf doelpunten in vijf wedstrijden weer op zijn oude niveau aan het geraken maar Teo lijkt alweer op een zijspoor te belanden.

Na afloop van de wedstrijd tegen Genk heeft Lukasz Teodorczyk het publiek van Genk uitgedaagd. Toen scheidsrechter Dierick affloot, trok de goaltjesgetter van paars-wit zijn shirt uit en maakte allerhande gebaren richting de supporters van de Limburgers.

Ploeggenoot en goede vriend Josué Sa steekt de Pool een hart onder de riem. “Teo was een beetje overstuur vanwege de Genk-fans. Maar wij, de spelers, geloven nog steeds in hem.” Teodorczyk werd in de wedstrijden tegen Charleroi en Club Brugge verkozen tot man van de match, maar de afgelopen wedstrijden is de Pool weer naar de achtergrond verdwenen, althans op sportief vlak.

Poolse media melden dat Teodorczyk de stress voelt om deel te nemen aan het WK. In de Poolse nationale ploeg moet Teo uiteraard Robert Lewandowski voor zich dulden maar met de terugkeer van Milik bij Napoli is de targetman van Anderlecht lang niet zeker van een plekje in de selectie van de nationale ploeg.

Poll: Is Teodorczyk de juiste spits voor Anderlecht?

TAGS  I  Teodorczyk  I   Anderlecht  I   Genk

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024