Er is Anthuenis iets opgevallen aan Anderlecht: "Heel vreemd"

Er is Anthuenis iets opgevallen aan Anderlecht:
Maandag 23 april 2018 - 16:52   I  

Heel even leek het nog spannend te worden in play-off 1. RSC Anderlecht leek zich op te werpen als uitdager van leider Club Brugge, maar plots zakte het kaartenhuisje van Hein Vanhaezebrouck in elkaar. Aimé Anthuenis snapt er niets meer van...

"Genk won oververdiend van Anderlecht, met goed voetbal en een ijzersterke Trossard als exponent. Het legde enkele knappe combinaties op de mat. Anderlecht verliest plots twee keer, na een nochtans betere periode. Heel vreemd", steekt Anthuenis van wal bij De Zondag.

"Vooral achterin maakt het geen goeie indruk en Teo is stilgevallen", is ook Anthuenis opgevallen. "Het zal beter moeten, want plots doet iedereen weer mee voor de Europese plaatsen. Enkel in de kansen van Charleroi geloof ik niet echt, ook al wonnen ze dit weekend. De anderen mogen dromen."

"Of Anderlecht nog met lege handen kan overblijven? Daar geloof ik niet in. Ze spelen nog drie keer thuis, waaronder nu tegen Charleroi. Ook Gent speelt nog drie keer thuis. Het wordt dus nog spannend voor de tweede plaats. En mocht Club, dat nog drie keer op verplaatsing speelt, komend weekend verliezen in Genk, dan kan het zomaar weer een klein beetje spannend worden voor de titel."

Poll: Waar zie jij Anderlecht dit seizoen eindigen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Anthuenis

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024