‘Manchester United hoopt toptalent Anderlecht met fikse premie weg te kapen'

‘Manchester United hoopt toptalent Anderlecht met fikse premie weg te kapen'
Woensdag 09 mei 2018 - 18:16   I  

Vorige week kwam Anderlecht met het nieuws naar buiten dat elf jeugdspelers een nieuw profcontract hebben gekregen. Maar er ontbrak echter één grote naam, het toptalent Eliot Matazo. De 16-jarige middenvelder kan rekenen op verregaande interesse van onder meer Manchester United.

Het Franse l’Equipe meldt dat Manchester United al een delegatie naar België heeft gestuurd met een erg genereus bod voor Eliot Matazo. De Belgische jeugdinternational zou een flinke geldsom krijgen als hij tekent bij de Red Devils. Naar verluidt zou het om een tekenpremie van 3 miljoen euro gaan.

Eerder kwam Anderlecht ook al met het nieuws naar buiten dat enkele grote topclubs het hoofd van Matazo zot willen maken, en dit lijkt niet te gaan veranderen komende transferperiode. Manchester United wil werk maken van een overgang naar Engeland volgende zomer. Dit zal Coucke echter niet graag horen want de voorzitter van Anderlecht wil eigen jeugd een zeer belangrijk onderdeel maken van zijn project binnen de club.

Ook Real Madrid, FC Barcelona, Manchester City, AS Monaco, Dortmund, Schalke 04 en RB Leipzig hengelen achter de handtekening van de 16-jarige Matazo.

Poll: Is Manchester United een goede stap voor de 16-jarige Matazo?

TAGS  I  Anderlecht  I  Matazo  I  Manchester United

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024