Mpoku komt nu al met duidelijke boodschap voor Club Brugge

Mpoku komt nu al met duidelijke boodschap voor Club Brugge
Vrijdag 11 mei 2018 - 08:50   I  

Standard zit Club Brugge op de hielen en kan zondag heel dichtbij komen als het thuis wint van Club. Als het niet wint is de titel voor Club Brugge. Na het turbulente seizoen is het eigenlijk ongelofelijk dat Standard nog kans maakt op de titel.

Toch droomt Paul-José Mpoku nog van die titel. Standard weet wat het moet doen, winnen zondag. Er zit niks anders op en dat beseft ook Mpoku. Toch wil hij de druk nog even afhouden, want het kan zondag inderdaad al gedaan zijn. Ook als Standard zondag wel wint heeft het zijn lot nog steeds niet in eigen handen. Toch moet Club oppassen met dit Standard en dat vertelde Mpoku ook al.

"Zondag gaat vuurwerk opleveren. Anderlecht speelde beter in de eerste helft, maar het is niet omdat je beter bent dat je wint. Sa Pinto heeft de wissels doorgevoerd tijdens de rust en dat heeft geloond. De titel? We zien wel. We spelen tegen Club nu en daarna zien we wel. Of ik erover droom? Ik droom al van de titel sinds het begin van mijn carrière. Maar zoals ik al ze, we spelen wedstrijd per wedstrijd en dan zien we wel", aldus Mpoku.

 

Poll: Wint Standard tegen Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Mpoku

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024