'Standard probeert topspeler weg te kapen voor de neus van Anderlecht'

'Standard probeert topspeler weg te kapen voor de neus van Anderlecht'
Donderdag 17 mei 2018 - 06:07   I  

Standard en Anderlecht, dat zijn niet de beste vriendjes. De duels die tussen beide ploegen worden gespeeld leveren steeds ruzie op en ook de trainers vonden het dit seizoen nodig om vol in de clinch te gaan. Maar de strijd wordt niet alleen op het veld gevoerd.

Zo zou Standard nu een toptransfer van Anderlecht proberen in te pikken, want ook de Luikenaars richten hun pijlen nu op Chancel Mbemba. De Congolese verdediger mag weg bij Newcastle en Anderlecht zou zijn ex-speler met veel plezier terughalen. Anderlecht verkocht hem enkele seizoenen geleden nog voor 12 miljoen euro, maar zijn carrière in de Premier League blijkt nu geen succes te zijn.

Bij Anderlecht was Mbemba een van de topspelers en dat zijn ze in Luik nog niet vergeten. Daar vrezen ze een vertrek van Laifis of Luyindama en ze zien in Mbemba de perfecte vervanger voor een van beide heren. Maar een transfer wordt zowel voor Anderlecht als Standard moeilijk. Dat weet Het Nieuwsblad.

En Mbemba zelf?

En ook Chancel Mbemba zelf loopt momenteel niet echt warm voor een terugkeer naar België. Hij zou dat volgens de krant zien als een mislukking en zou dan ook liever kiezen voor een nieuw buitenlands avontuur. Zoals u gisteren kon lezen toont Celtic erg veel interesse in de verdediger.

Poll: Zie jij Mbemba terugkeren naar België?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Newcastle  I  Mbemba

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024