DONE DEAL: Antwerp heeft eerste gerichte versterking beet

DONE DEAL: Antwerp heeft eerste gerichte versterking beet
Vrijdag 25 mei 2018 - 20:04   I  

Royal Antwerp FC heeft zich vrijdagavond versterkt met Jonathan Bolingi. Dat maakte de oudste club van ons land bekend via zijn officiële kanalen. De Congolese spits komt over van Standard, dat Bolingi tijdens het voorbije seizoen ter beschikking stelde van Moeskroen.

Bolingi maakte vooral in het begin van het seizoen indruk bij Moeskroen. In januari was de aanvaller in beeld bij RSC Anderlecht en stuurde hij zelf aan op een vervroegd vertrek bij Moeskroen. Uiteindelijk kwam het niet tot een overstap en bleef Bolingi tot het einde van het seizoen bij Les Hurlus.

Nu heeft Bolingi wél zijn transfer beet. Hij verlaat Standard, waar hij geen toekomst meer had, definitief en tekende bij Antwerp een contract voor de komende vier seizoenen. 

Snelle spits met scorend vermogen

"Bolingi is een snelle centrumspits die regelmatig een doelpunt maakt. Standard verhuurde hem het afgelopen seizoen aan Moeskroen. Daar kende Bolingi een knappe seizoensstart, met 6 doelpunten in 8 wedstrijden. De knappe start van Moeskroen en Bolingi liep over in een mindere periode, zowel voor de club als voor de speler. Hij speelde vaak, maar kwam niet echt vaak meer tot scoren. We heten Jonathan van harte welkom in onze Rood-Witte familie en wensen hem veel succes", klinkt het op de webstek van Antwerp.

 

Poll: Is dit een goeie aanwinst voor Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Bolingi  I  Moeskroen

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024