‘Als Anderlecht en Standard vechten om een speler gaat Club ermee lopen’

‘Als Anderlecht en Standard vechten om een speler gaat Club ermee lopen’
Zaterdag 26 mei 2018 - 07:10   I  

Anderlecht is op zoek naar versterking op alle fronten en Michel Preud’homme wil van Standard weer een succesverhaal maken. Nu vechten zowel Anderlecht als Standard om topdoelwit Mbemba maar het kan zomaar zijn dat Club Brugge ermee gaat lopen.

Voor Anderlecht en Standard zou Mbemba topprioriteit zijn. Ook het Schotse Celtic wil de centrale verdediger maar al te graag binnenhalen. Anderlecht kreeg ook al een package deal aangeboden samen met doelman Mats Sels maar Newcastle vraagt een kleine zeven miljoen euro voor die deal.

Ook Michel Preud’homme ziet Mbemba als een ideale versterking. Daarbovenop is aanvoerder Mpoku de schoonbroer van Mbemba. Club Brugge ziet de 23-jarige verdediger dan weer als de perfecte verdedigende optie op links waar ze naarstig naar op zoek zijn, ook al is Mbemba rechtsvoetig, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Chancel Mbemba heeft dus opties genoeg om terug te keren op de Belgische velden. De verdediger speelde in het verleden bij Anderlecht en versierde daarna een transfer naar Newcastle. Het grote voordeel dat Club Brugge heeft is dat het volgend seizoen actief zal zijn in de Champions League.

Poll: Naar welke club moet Mbemba trekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Club Brugge  I  Mbemba

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024