Degryse geeft Club Brugge gouden tip: "Haal iemand zoals hem"

Degryse geeft Club Brugge gouden tip:
Maandag 28 mei 2018 - 16:30   I  

Club Brugge kroonde zich dit seizoen dan wel tot kampioen van België, toch is de kans groot dat de huidige kern een grondige metamorfose zal ondergaan. Verschillende sterkhouders zullen vertrekken en CEO Vincent Mannaert zal hen één voor één moeten vervangen. Maar laten we beginnen met het begin: Club heeft dringend een goede keeper nodig.

Blauw-zwart kende tijdens het voorbije seizoen ongelofelijk veel problemen in doel. Ivan Leko gebruikte in totaal vijf keepers: Ethan Horvath, Guillaume Hubert, Ludovic Butelle, Vladimir Gabulov en Kenneth Vermeer. Om uiteenlopende redenen verdwenen ze uiteindelijk allemaal uit de ploeg, maar één ding hadden ze gemeen: ze presteerden niet goed genoeg.

Als het van analist Marc Degryse afhangt mag Club Brugge gerust fors investeren in een nieuwe nummer één. "Ze hebben een nieuwe keeper nodig. Dat is wel duidelijk. En niet zomaar iemand. Ik vind dat ze iemand als Lovre Kalinic van AA Gent moeten gaan halen. Iemand die er meteen staat", aldus Degryse in Sports Late Night.

Poll: Deel jij de mening van Degryse?

TAGS  I  Degryse  I  Club Brugge  I  Kalinic  I  AA Gent

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024