Transfermarkt LIVE: Anderlecht wil international, Liverpool droomt van Rode Duivel

Transfermarkt LIVE: Anderlecht wil international, Liverpool droomt van Rode Duivel
Vrijdag 01 juni 2018 - 23:00   I  

Op clubniveau behoort het seizoen 2017-2018 tot het verleden. Straks volgt er nog het WK, maar heel wat Belgische ploegen wachten het eindtoernooi in Rusland niet af om al enkele transfers te regelen. De Belgische clubs maken dezer dagen al werk van de nodige versterkingen voor volgend seizoen. Bij Voetbal24 zit je op de eerste rij om als eerste op de hoogte te zijn van alle 'done deals' en geruchten.

* Volgens Don Balon zou Liverpool zich nu in de debatten mengen omtrent Thibaut Courtois. Jurgen Klopp is het vertrouwen in Loris Karius en Simon Mignolet helemaal kwijt en denkt dat Courtois dé sleutel op de deur kan zijn bij Liverpool.

* Anderlecht blijft jagen op een spits. Zo zou Anderlecht nu iets zien in de Malinese international Modibo Maïga. De 30-jarige spits speelde eerder onder andere bij West Ham en Metz en zit nu zonder club. Dit seizoen speelde Maïga nog bij Ajman Club en daar was hij goed voor 10 doelpunten in 19 wedstrijden.

¨Karlo Lulic is officieel een speler van Waasland-Beveren. De Kroatische middenvelder (22) komt over van het Kroatische NK Rudes. Hij tekent op de Freethiel een contract van drie seizoenen, met optie op een vierde seizoen. Hij moet voorin voor de creativiteit zorgen.

* Chelsea heeft beslist dat het niet meer gaat onderhandelen met Thibaut CourtoisThe Blues willen de Belg verkopen en vervolgens voor Alisson (AS Roma) gaan.

* Volgens het Franse L'Equipe zou het Benfica zijn die uiteindelijk een akkoord heeft gevonden met Facundo Ferreyra. Daar zou hij zo'n 4 miljoen per jaar kunnen gaan verdienen. Coucke mag de spits dus definitief van zijn lijstje schrappen.

* Volgens het Turkse Besiktas Haberleri kwam Club Brugge gisteren nog opzetten met een bod van 3,75 miljoen euro voor Matej Mitrovic, maar ook daarop gingen de Turken niet in. Slecht nieuws voor Club Brugge dus, want de aankoopoptie was maar geldig tot 31 mei, gisteren dus. Club Brugge lijkt zo een kruis te mogen maken over de transfer van Mitrovic

* Volgens Het Nieuwsblad ziet Landry Dimata een overstap naar Anderlecht zitten. De spits wacht wel nog op een gesprek met Jörg Schmadtke, de nieuwe trainer van Wolfsburg. Dan zal onze landgenoot een zicht hebben op zijn toekomst.

* Anderlecht maakt ook werk van de komst van Carlos Eduardo. Goias wilde aanvankelijk 6 miljoen euro voor de 21-jarige aanvaller, maar paars-wit werkt nu aan een deal met bonussen.

* Het eerste gesprek tussen Club Brugge en KRC Genk over Siebe Schrijvers liep op niets uit. De kloof tussen vraag en aanbod was te groot. Ondertussen is het duidelijk dat Club niet van plan is om meteen op te geven. De kampioen zou van plan zijn om een bedrag van om en bij de 3 miljoen euro op te hoesten.

* KRC Genk hoopt op zijn beurt Sander Coopman over te nemen van Club Brugge. Blauw-zwart wil onderhandelen over een definitieve transfer, maar pas nadat er een deal over Schrijvers is. Zulte Waregem hoopt ook nog steeds op Coopman, maar voor Essevee ligt de vraagprijs van Club Brugge dan weer te hoog.

* AA Gent staat op het punt om Ahmed Mostafa over te nemen van de Egyptische club Petrojet.

* KV Kortrijk hoopt Alpaslan Özturk (ex-Standard) binnen te halen. De middenvelder is eind juni een vrije speler.

* Het is goed mogelijk dat Real Madrid zich opnieuw gaat melden voor Thibaut Courtois. De Rode Duivel kan ook bijtekenen bij Chelsea, maar lijkt niet van plan om dat te doen.

* Het vertrek van Zinédine Zidane heeft bij Real Madrid een bom doen ontploffen. Zo zouden Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Raphaël Varane en Keylor Navas allen andere oorden willen opzoeken.

Poll: Welke Belgische club zal het meest versterkt uit de transferperiode komen?

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024