Transfermarkt LIVE: Anderlecht vangt bot, Club en Standard vechten om toptalent

Transfermarkt LIVE: Anderlecht vangt bot, Club en Standard vechten om toptalent
Maandag 04 juni 2018 - 23:58   I  

Op clubniveau behoort het seizoen 2017-2018 tot het verleden. Straks volgt er nog het WK, maar heel wat Belgische ploegen wachten het eindtoernooi in Rusland niet af om al enkele transfers te regelen. De Belgische clubs maken dezer dagen werk van de nodige versterkingen voor volgend seizoen. Bij Voetbal24 zit je op de eerste rij om als eerste op de hoogte te zijn van alle 'done deals' en geruchten.

*Zinédine Zidane zou zijn vertrokken bij Real Madrid omdat voorzitter Florentino Perez niet wilde meewerken aan een transfer van Eden Hazard. De dag voor zijn aankondiging hebben beide heren een aanvaring gehad over de sterspeler van Chelsea.

*José Mourinho wil shoppen bij Real Madrid. De Portugese oefenmeester aast al een tijdje op Raphael Varane en Don Balon meldt dat Mourinho van de Franse verdediger zijn leider wil maken in de defensie. Ook Toni Kroos zou op het lijstje staan maar lijkt door de komst van de Braziliaan Fred geschrapt te worden.

*Adrien Trebel kan definitief een streep zetten door een transfer naar Frankrijk. Stade Rennes was zeer geïnteresseerd in de Fransman maar heeft Jakob Johansson aangetrokken.

*Ook Anderlecht grijpt naast een transferdoelwit. Facundo Ferreyra stond lange tijd hoog op het lijstje van paars-wit tot het financiële plaatje niet haalbaar werd. Nu is de aanvaller gespot in Lissabon om een lucratief contract te tekenen bij Benfica.

*Standard en Club Brugge vechten voor een voormalig toptalent van Anderlecht. Samuel Bastien maakt momenteel het mooie weer bij het Italiaanse Chievo Verona maar kan een terugkeer maken naar de Belgische velden.

*Real Madrid zou een principeakkoord hebben met Sadio Mané (Liverpool). Eén probleem: door het vertrek van trainer Zinédine Zidane staat de transfer momenteel op de helling.

*Chancel Mbemba zou een akkoord hebben met Anderlecht. Standard en Club Brugge zouden zo naast de verdediger van Newcastle United grijpen.

*Nicolas Castillo mag zich officieel een speler van Benfica noemen. De ex-speler van Club Brugge ruilde Pumas UNAM in voor de Portugese top.

*Club Brugge hoopte lange tijd op de definitieve komst van Matej Mitrovic, maar Besiktas wil zijn vraagprijs van 4,5 miljoen euro niet laten zakken.

*Real Madrid wil meewerken aan een transfer van Cristiano Ronaldo, maar alleen als er 200 miljoen euro op tafel komt.

*Anderlecht zou zich graag versterken met Stefan Mitrovic van AA Gent, maar het Franse Strasbourg is bereid om 2 miljoen euro te betalen. Gent hoopt zelfs op 3 miljoen.

*Bayern München zou van plan zijn om Lucas Digne weg te halen bij FC Barcelona. Ook Juventus houdt de Franse linksachter in de gaten.

*Internazionale zou zich maar wat graag versterken met Mousa Dembele. De Italiaanse club informeerde reeds bij Tottenham naar de voorwaarden voor een transfer.

*Tibo Persyn (16) heeft Club Brugge ingeruild voor Internazionale.

*Bij Bayern München twijfelen ze over de toekomst van Manuel Neuer. De naam van Jordan Pickford wordt alvast genoemd bij de Beierse club.

*Villarreal wil minder betalen voor Carlos Bacca dan afgesproken was. De Spaanse club wil een korting van AC Milan maar dat ziet de Italiaanse club niet zitten. Maakt Club Brugge nog een waterkansje op de Colombiaanse aanvaller?

*Scouts van Valencia waren afgelopen zaterdag aanwezig bij België-Portugal. Thomas Meunier én Thorgan Hazard zouden in de belangstelling staan van de Spaanse club.

*Club Brugge heeft, net als Anderlecht, zijn oog laten vallen op Landry Dimata (VfL Wolfsburg) én Carlos Eduardo (Goias). Blauw-zwart hoopt zijn grote rivaal dan ook stokken in de wielen te steken.

*Landry Dimata en Carlos Eduardo blijven wel de belangrijkste targets voor Anderlecht.

*Thomas Buffel geeft vandaag (maandag, nvdr.) op een persconferentie meer uitleg over zijn toekomst. Neemt hij een nieuwe job bij Genk op zich of kiest hij voor een laatste avontuur als speler bij pakweg Royal Antwerp FC of Cercle Brugge?

*Club Brugge heeft niet alleen Karlo Letica (20, Hajduk Split) in het vizier, maar ook Mykyta Shevchenko (25, Shakhtar Donetsk) staat op het lijstje van de kampioen.

*Siebe Schrijvers is dan weer bijna een speler van Club Brugge. De Bruggelingen staan op een zucht van een akkoord met Genk. De transfersom zou om en bij de 3 miljoen euro, inclusief bonussen, bedragen.

*Liverpool doet zijn best om Nabil Fékir naar Engeland te halen. The Reds zouden bereid zijn om meer dan 60 miljoen euro op te hoesten voor de smaakmaker van Olympique Lyon.

*De Braziliaan Alisson zou een transfer naar Liverpool dan weer niet zien zitten. De doelman van AS Roma wacht liever op een aanbod van Real Madrid, dat ook geïnteresseerd zou zijn.

*Santi Cazorla, einde contract bij Arsenal, traint mee met de jeugdelftallen van Deportivo Alaves. Hij onderhoudt er zijn conditite in afwachting van een nieuwe club. Zijn voormalige werkgever Villarreal zou interesse tonen.

Poll: Wie zal met Dimata aan de haal gaan?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Beerschot Wilrijk  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Standard  I  KV Oostende

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024