'Waasland-Beveren verrast en wil deze trainer weghalen bij andere JPL-club'

'Waasland-Beveren verrast en wil deze trainer weghalen bij andere JPL-club'
Woensdag 06 juni 2018 - 07:10   I  

Over iets minder dan twee hervatten tal van eersteklassers de trainingen alweer. De voorbereiding op het seizoen 2018-0219 nadert met rasse schreden, maar toch heeft Waasland-Beveren tot op vandaag nog geen nieuwe hoofdtrainer vastgelegd. Al lijkt er nu toch schot in de zaak te komen…

Volgens Het Nieuwsblad is het bestuur van Waasland-Beveren van plan om vol voor… Wim De Decker te gaan. De assistent-trainer van Royal Antwerp FC staat helemaal bovenaan het verlanglijstje van De Leeuwen.

In eerste instantie was Jonas De Roeck in beeld, maar de ex-trainer van STVV koos voor een nieuwe uitdaging bij de beloften van RSC Anderlecht. En zo kwam Waasland-Beveren uit bij De Decker. De club heeft de assistent van Laszlo Bölöni gepolst.

Nieuwe kans als T1?

Het is nog niet duidelijk of De Decker straks naar de Freethiel zal verhuizen, al heeft hij nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij de intentie heeft om hoofdcoach te zijn. De Decker was twee seizoenen geleden al een tijdje T1 bij Antwerp, dat hij toen naar de Jupiler Pro League leidde. Daarna moest hij evenwel plaatsmaken voor Bölöni.

Poll: Zou De Decker een goede trainer zijn voor Waasland-Beveren?

TAGS  I  De Decker  I  Antwerp  I  Waasland-Beveren

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024