'Club Brugge start onderhandelingen met buitenlands toptalent'

'Club Brugge start onderhandelingen met buitenlands toptalent'
Woensdag 06 juni 2018 - 19:15   I  

Club Brugge heeft momenteel heel wat talent rondlopen op het veld, maar er is natuurlijk altijd plaats voor nog wat extra talent. Toch probeert Club zich vooral gericht te versterken. Zeker met het oog op de Champions League moet de kern zowel groot genoeg als competitief zijn.

Zo ligt ook het dossier van het jonge Australische talent Riley McGree nog op de tafel van Vincent Mannaert. Club Brugge verhuurde McGree tot het einde van het seizoen aan Newcastle Jets in zijn vaderland Australië. Daar groeide de nog steeds maar 19-jarige middenvelder al snel uit tot een basisspeler. 

Nu moet Club Brugge beslissen wat ze met de jonge snaak gaan doen. De Jets willen alvast dat hij blijft en gaan daarom samen aan tafel zitten met de Belgische landskampioen. "We willen hem volgend seizoen terug", vertelde CEO Lawrie McKinna aan FourFourTwo. "We zijn volop aan het onderhandelen met zijn makelaar. Club Brugge moet nu beslissen of ze hem terugwillen of ze hem opnieuw verhuren. Als dat laatste het geval is moeten ze ook beslissen aan wie natuurlijk. Voorlopig is er nog niks beslist."

Poll: Moet Club Brugge hem komend seizoen al een nieuwe kans geven?

TAGS  I  McGree  I  Club Brugge  I  Newcastle Jets

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024