'Deze drie basisspelers moeten niveau dringend opkrikken voor het WK'

'Deze drie basisspelers moeten niveau dringend opkrikken voor het WK'
Woensdag 06 juni 2018 - 23:10   I  

Iedereen op het veld stond vanavond toch een beetje in de schaduw van Eden Hazard. De dribbelaar van Chelsea was écht goed vanavond, maar andere Rode Duivels waren dan weer écht slecht. En zo vlak voor het WK hebben die spelers geen excuses meer.

Het Nieuwsblad zag hoe drie basisspelers toch wel serieus onder hun niveau presteerden. Normaal gezien moeten spelers als Lukaku, Mertens en Meunier toch het verschil kunnen maken, maar de drie waren vanavond ondermaats. De drie heren zullen hun niveau dus snel moeten opkrikken voor het WK. De krant gaf deze drie een erg magere 5/10.

"Thomas Meunier had het moeilijk voor rust. Plooide terug op momenten dat het niet nodig was en liep naar voor wanneer hij in positie moest blijven. Na rust beter. Dries Mertens speelde niet zijn beste wedstrijd en was soms ongelukkig in zijn acties. Liep een assist mis door de grote misser van Lukaku. De spits scoorde wel, maar was ongelukkig in zijn acties. Miste een grote kans en hoorde gemor op de tribunes bij enkele van zijn slechte balcontroles." Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Poll: Wie vond jij de zwakste van de drie?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Egypte

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024