Martinez moést Hazard wisselen: "Ongerust"

Martinez moést Hazard wisselen:
Donderdag 07 juni 2018 - 06:30   I  

De Rode Duivels kenden woensdagavond weinig of geen problemen met Egypte. Het werd 3-0, en dat had onze nationale ploeg grotendeels te danken aan een sterke Eden Hazard. Voor rust dribbelde dé ster van Chelsea voorbij alles en iedereen, maar na de pauze bracht Roberto Martinez Hazard niet meer tussen de lijnen.

Dat Martinez na afloop tevreden was over de prestatie van Hazard, was wel duidelijk. “Zeker. Hazard is een leider op het veld. Hij verstopt zich niet. Hij helpt zijn ploegmaats. Eén tegen één kan hij het verschil maken. Hij wordt altijd sterker en scherper", zegt de bondscoach in Het Nieuwsblad.

Toch moést Martinez zijn uitblinker wel wisselen. "Ik was wel wat ongerust toen hij in de eerste minuut al omver werd getrapt", benadrukt de bondscoach. "Eden is geen speler die blijft liggen als het geen pijn doet. Het verbaasde me vooral dat die fout op die plaats op het veld werd gemaakt."

Niet onverstandig

Hazard werd meermaals aangepakt door de keihard Egyptenaren, maar iedere keer kwam hij opnieuw overeind. Al was het wellicht geen onverstandige beslissing om de Chelsea-man bij de rust te wisselen. Een blessure hield Hazard gelukkig niet over aan de oefenpot.

Poll: Gaat Hazard het ook goed doen op het WK?

TAGS  I  Hazard  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Egypte

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024