Eden Hazard meteen duidelijk: "Had ik niet nodig"

Eden Hazard meteen duidelijk:
Donderdag 07 juni 2018 - 07:28   I  

De Rode Duivels wonnen woensdagavond met 3-0 van Egypte. Eden Hazard speelde slechts één helft, maar onze kapitein maakte wel indruk op vriend en vijand. Daar waar sommigen twijfelden aan de prestatie die onze nationale ploeg op de mat legde tegen Portugal, nam die tegen Egypte alle twijfels weg. Welke twijfels, hé, Eden?

"Ik had geen bevestiging nodig van onze kwaliteiten", sprak Hazard na afloop van de match tegen Egypte duidelijke taal. "Anderen misschien wel, ja, maar wij niet."

"We wéten tot wat we in staat zijn, wij zijn de gouden generatie. Alleen moeten we opletten met die term. (richting Engelse journalisten) Engeland heeft ook een gouden generatie gehad, maar voor zover ik weet, won dat elftal geen groot toernooi. Wij willen dat wel doen - we hebben er de spelers voor, in alle grote voetballanden."

Panama

Dat het WK mag beginnen voor Hazard, is overigens wel duidelijk. Hij wacht op Panama. "Dat is het enige wat telt - niet de voorbereiding. Versta me niet verkeerd, we voelen dat ons moment eraan komt. En dus nemen we deze vriendschappelijke duels heel ernstig - dit is niet voor het plezier. Maar de resultaten, daar moeten we nu niet van wakker liggen. Pas tegen Panama moeten we er staan", besluit Hazard in Het Laatste Nieuws.

Poll: Is Hazard de beste Rode Duivel?

TAGS  I  Hazard  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Egypte

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024