Mertens laat zich uit over stoppen bij de Rode Duivels: “Ik word ouder”

Mertens laat zich uit over stoppen bij de Rode Duivels: “Ik word ouder”
Zaterdag 16 juni 2018 - 19:35   I  

De Rode Duivels spelen maandag de eerste wedstrijd op het wereldkampioenschap in Rusland tegen Panama. De verwachtingen zijn hooggespannen en ook Dries Mertens is vol vertrouwen over het komende WK. Ook laat de kleine aanvaller zich uit over een eventueel pensioen bij de nationale ploeg.

Mertens ziet een duidelijk verschil met het WK 2014. "Het is misschien stom om te zeggen, maar bij ons eerste WK voor de openingsmatch tegen Algerije zag je nerveuze jongens. Maar nu zie ik een rustige groep, minder zenuwen, meer zekerheid. Ik voel een soort van rust in de groep. Ik voel die bij mezelf ook", wordt Mertens geciteerd door Het Nieuwsblad.

"We weten hoe sterk we zijn. We kunnen dat tonen in dit tornooi. Vooheen hadden we de ervaring nog niet. Nu spelen we ons derde tornooi met dezelfde groep. Hopelijk kunnen we iets winnen hier. Je kan wel zeggen dat we één van de favorieten zijn. Voor zo'n klein landje hebben we veel goede spelers. Hoe dat komt? We hebben misschien wat geluk."

Stoppen?

Enkele Rode Duivels staan op het punt te stoppen bij de Belgische nationale ploeg en ook Dries Mertens wordt genoemd. “Ik heb er nog niet over nagedacht dat dit mijn laatste toernooi zou zijn. We worden misschien wat ouder, maar ik heb nog heel veel goesting om het goed te doen bij de Rode Duivels”, is Mertens zo klaar als een klontje.

Poll: Moet Mertens na het WK nog doorgaan bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Mertens  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  WK

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024