Deze drie Rode Duivels gaan het verschil maken volgens Martinez

Deze drie Rode Duivels gaan het verschil maken volgens Martinez
Zondag 17 juni 2018 - 17:20   I  

De verwachtingen van de Rode Duivels zijn uiteraard hooggespannen voor de wedstrijd tegen Panama. Vincent Kompany blijft definitief bij de groep en nu is de selectie dus bekend. Ook sprak Martinez over enkele belangrijke schakels bij de Belgische nationale ploeg.

Zo schuift de Spaanse keuzeheer drie spelers naar voren voor het komende WK in Rusland. “Eden is zeer sterk bezig. Je kan hem moeilijk vergelijken met anderen, maar hij is klaar om een belangrijke rol te spelen op het WK. Net als De Bruyne en Lukaku. Maar we rekenen niet op slecht enkele spelers. Iedereen telt mee en morgen moeten we een goede teamprestatie tonen om die individuele kwaliteiten te laten naar boven komen."

Vooral Eden Hazard is in bloedvorm. "Met de prestatie die hij leverde in de halve finale en de finale van de FA Cup heeft hij een nieuwe stap gezet. Een trofee gewonnen, hij was toen al op het niveau voor het wereldkampioenschap. Hij is daar mentaal sterker uit gekomen. Dat heeft hij getoond in de oefenwedstrijden."

Poll: Heeft Martinez hier gelijk?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  WK

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024