'Vanhaezebrouck kiest komend seizoen voor deze typeploeg bij Anderlecht'

'Vanhaezebrouck kiest komend seizoen voor deze typeploeg bij Anderlecht'
Zondag 22 juli 2018 - 11:30   I  

RSC Anderlecht heeft zijn laatste test voor de start van het nieuwe seizoen achter de rug. Paars-wit won zaterdagavond met 3-2 van het Franse Stade Rennes en lijkt klaar om de Jupiler Pro League aan te vatten.

Zo lijkt trainer Hein Vanhaezebrouck zijn typeploeg al in gedachten te hebben. De Franstalige krant La Dernière Heure meldt dat de elf spelers die tegen Rennes aan de wedstrijd begonnen momenteel de typeploeg van Vanhaezebrouck vormen.

In principe kiest de coach van paars-wit volgende week zaterdag (om 18 uur) op het veld van KV Kortrijk voor dezelfde elf spelers. Dat zou willen zeggen dat Thomas Didillon als eerste doelman aan het seizoen begint en de jonge Sebastiaan Bornauw (19) in de defensie staat.

(Lees verder onder de foto)

Geen plaats voor Kums en Saief

Verder zouden ook andere nieuwkomers zoals Milic, Makarenko, Cobbaut, Dimata en Musona meteen als basisspeler aan het seizoen beginnen. Gevestigde waarden Sven Kums en Kenny Saief zouden naast de ploeg vallen.

Van de spelers die tegen Rennes op de bank begonnen zouden enkel Ivan Santini en Alexis Saelemaekers nog mogen op een basisplaats. Als zij in de ploeg komen tegen Kortrijk, zijn Knowledge Musona en Dennis Appiah de slachtoffers.

De vermoedelijke typeploeg van Anderlecht:

Didillon – Vranjes, Bornauw, Milic – Appiah, Trebel, Makarenko, Cobbaut – Gerkens, Musona – Dimata.

Poll: Ben jij het eens met deze typeploeg?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024