"Ik vind het doodjammer dat mijn transfer naar Anderlecht afsprong"

Woensdag 25 juli 2018 - 08:30   I  

Hij maakte enkele jaren geleden indruk bij RSC Anderlecht en na enkele omzwervingen in het buitenland is Rubenilson dos Santos da Rocha terug in België. De kans is groot dat u de man beter kent als Kanu. Wel, de 30-jarige Kanu tekende onlangs bij KV Kortrijk en daar wil hij zijn carrière herlanceren.

Kanu, die destijds indruk maakte bij Anderlecht barst nog steeds van het zelfvertrouwen. “Natuurlijk ben ik blij om weer in België aan de slag te kunnen, om opnieuw bij mijn gezin in Antwerpen te leven”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Zaterdag, op de eerste speeldag van het nieuwe seizoen, speelt Kanu meteen tegen zijn ex-ploeg Anderlecht. “Ik mis nog wat ritme, maar ik zal er alles aan doen om te bewijzen dat ik intussen toch een andere Kanu ben. Eén die heeft nagedacht. Ik zou het graag zaterdag al aan Anderlecht tonen.”

"Mijn carrière had er anders kunnen uitzien"

Amper een jaar na zijn vertrek bij Anderlecht bestond er een mogelijkheid om terug te keren naar paars-wit. Finaal kwam de deal niet rond, iets wat nog steeds wringt bij Kanu. “Ik vind het nog steeds doodjammer. Mijn carrière had er anders kunnen uitzien.”

Poll: Had jij Kanu graag opnieuw bij Anderlecht zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024