KVK-voorzitter Allijns waarschuwt De Boeck: "Doe het niet!"

KVK-voorzitter Allijns waarschuwt De Boeck:
Donderdag 26 juli 2018 - 08:45   I   door Redactie

De openlijke kritiek van Glen De Boeck aan het adres van zijn club KV Kortrijk wordt niet gesmaakt door de voorzitter. Joseph Allijns steekt in Het Laatste Nieuws een waarschuwende vinger op naar zijn coach.

"Als het waait, moet je dat binnenskamers bespreken en niet in de media", aldus Allijns. Het bestuur wist niet wat het las toen De Boeck zei “dat hij met deze kern niet genoeg had om in eerste te blijven". Hij liet ook een oefenwedstrijd tegen Cercle Brugge afgelasten "omdat er niet genoeg inzetbare spelers waren”.

"We managen al jaren op dezelfde manier onze club", benadrukt Allijns. "We kunnen ons niet permitteren om veel tegenvallende transfers af te sluiten. Dan vraagt het bij ons meer tijd om spelers, zoals daarnet nog de Amerikaan Hysen-Ike, te scouten en binnen te halen. Maar De Boeck wist dat we acht spelers zouden halen en hij kreeg daar ook zijn zeg in. Ik weerleg trouwens dat hij vindt dat hij in de kern spelers heeft die het niveau niet aankunnen. Onze kern bevat geen meelopers!”

“Ik heb Glen De Boeck de positieve boodschap gegeven: bespreek je zorgen voortaan binnenskamers en breng geen negatieve berichten via de media. Daar worden noch de club, noch de supporters, noch de spelers die dat ook lezen, beter van", aldus nog Allijns.

Poll: Is De Boeck te ver gegaan met zijn openlijke kritiek?

TAGS  I  KV Kortrijk

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024