Anthony Vanden Borre tekent mogelijk bij deze eersteklasser

Anthony Vanden Borre tekent mogelijk bij deze eersteklasser
Vrijdag 27 juli 2018 - 00:03   I  

Anthony Vanden Borre (30) zit momenteel zonder club, maar het is niet uitgesloten dat de rechtsachter nog eens een comeback maakt. Het gewezen toptalent van RSC Anderlecht zou mogen hopen op een nieuwe kans in de Jupiler Pro League.

Enkele dagen geleden werd Vanden Borre een eerste keer voorzichtig in verband gebracht met een overstap naar KV Kortrijk. “Dat zou nogal een bom geven…”, lachte KVK-voorzitter Joseph Allijns toen. Hij voegde er nog aan toe: “Ik geloof in mensen waarvan anderen denken dat ze het niet kunnen of dat ze een slecht karakter hebben.”

Volgens Het Laatste Nieuws staat de deur voor een transfer naar Kortrijk effectief op een kier. Vanden Borre zou dus mogen hopen op een terugkeer op het hoogste niveau. Bij Kortrijk speelt met Ilombé Mboyo (31) alvast een boezemvriend van VdB.

Niet naar Cercle

Vanden Borre trainde op het einde van vorig seizoen mee bij Cercle Brugge, maar na het vertrek van trainer Frank Vercauteren besliste het groen-zwarte bestuur om Vanden Borre geen contract aan te bieden.

Poll: Denk jij dat Vanden Borre nog meekan op het hoogste niveau?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Anderlecht  I  RC Genk  I  KV Kortrijk

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024