Vanhaezebrouck kiest voor acht nieuwkomers tegen KV Kortrijk

Vanhaezebrouck kiest voor acht nieuwkomers tegen KV Kortrijk
Zaterdag 28 juli 2018 - 07:45   I  

Hein Vanhaezebrouck mocht Anderlecht kneden hoe hij het wou. Vorig seizoen moest hij nog roeien met de beperkte riemen die hij kreeg, maar nu mocht hij volledig zijn ding doen. Devroe en Coucke haalden heel wat spelers naar het Astridpark.

Dat zorgde ervoor dat er maar liefst 37 spelers in de huidige kern van Anderlecht zitten. Daar moeten nog heel wat spelers vertrekken, waaronder enkele grote namen zoals Teodorczyk, Dendoncker en Kara. Er kunnen er maar elf spelen en volgens Het Nieuwsblad zullen daar vanavond tegen KV Kortrijk maar liefst acht nieuwkomers bij zijn.

"Wie wordt er dan wel aan de aftrap verwacht? Van de vaste waarden zult u alleen Trebel en Gerkens herkennen. Daarnaast zeven nieuwe gezichten: Didillon in doel, het spitsenduo Santini-Dimata, verdedigers Vranjes en Milic, Cobbaut als linksbuiten en Makarenko als controlerende middenvelder." Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Eigen jeugd

Ook twee jeugdspelers worden aan de aftrap verwacht. Eén oude bekende, want Alexis Saelemaekers zal de voorkeur krijgen op Dennis Appiah. Daarnaast krijgt ook de jonge verdediger Bornauw zijn kans. "Het zal de fans ook verheugen dat er twee eigen jeugdproducten starten. Saelemaekers (19), die we al kennen uit Play-off 1, krijgt de voorkeur op Appiah. En centraal in de defensie staat de 19-jarige Sebastiaan Bor­nauw, een speler van 1m91 die Gert Ver­heyen wel naar Oostende wilde halen, maar die zijn kans krijgt bij Vanhaezebrouck."

 

Poll: Verwacht jij veel van dit nieuwe Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024