Anderlecht heeft goud in handen: "Meer dan 40 doelpunten"

Anderlecht heeft goud in handen:
Zaterdag 28 juli 2018 - 12:55   I  

Vandaag zal al meteen duidelijk worden hoe duidelijk de stempel van Marc Coucke en Luc Devroe zichtbaar wordt op het logo van Anderlecht. De fans snakken naar verzorgd voetbal met doelpunten als gevolg. Dan zullen ook de drie punten snel moeten volgen.

Vorig seizoen ontbrak het Anderlecht vooral aan offensieve weelde. De aanvallers presteerden onder hun niveau en ook de toevoer liet te wensen over. Dit seizoen moet het anders en daarom haalde Devroe met Ivan Santini en Landry Dimata twee spelers binnen die voor de nodige klasse moeten zorgen.

Volgens Ivan Santini komt het wel goed, want het klikt met zijn collega voorin: Landry Dimata. Volgens de Kroaat zijn ze complementair en bovendien heeft hij hetzelfde gevoel nu als destijds met Teddy Chevalier bij KV Kortrijk. Als dat evenveel vuurwerk oplevert nu, dan heeft Anderlecht alvast goud in handen.

"Meer dan 40 doelpunten"

"Anderlecht is volgens mij wel klaar. Het klikt ook erg goed tussen Dimata en mezelf: ikzelf als targetspits en Landry die in de ruimtes duikt. Zo'n samenwerking had ik ook met Teddy Chevalier bij Kortrijk en samen waren we dat jaar goed voor meer dan 40 goals. Nochtans sprak ik toen nog geen Frans en Chevalier geen Engels, waardoor onze communicatie stroef was. Met Dimata kan ik wel praten en hopelijk volgen de doelpunten ook.” Dat vertelt Santini in Het Nieuwsblad.

Poll: Levert dit spitsenduo vuurwerk op?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024