De Boeck uit opnieuw zijn onvrede: "Ik verschiet hier niet van"

De Boeck uit opnieuw zijn onvrede:
Zaterdag 28 juli 2018 - 22:05   I  

KV Kortrijk begon met een wel érg valse noot aan het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League. De West-Vlamingen verloren met 1-4 tegen RSC Anderlecht, dat de pijnpunten bij het elftal van Glen De Boeck blootlegde.

“Ik verschiet hier niet van”, vertelde De Boeck na de match voor de camera van Play Sports. “Als je bedenkt dat Rolland al een jaar niet meer gevoetbald heeft, Kanu tot drie weken geleden alleen maar individueel getraind heeft en Mboyo bijna niet gespeeld heeft bij Sion… en dan ziet dat een speler die donderdag is toegekomen (Brendan Hines-Ike, nvdr.) je beste man is, zegt dat veel."

"Hier heb ik een aantal weken geleden al voor gewaarschuwd", voegde De Boeck er nog aan toe. "Anderlecht speelt al 6 weken samen met de focus op deze openingsmatch. WIj hebben 6 weken moeten aanpassen en bijsturen."

"We konden dit Anderlecht gewoon niet volgen"

De KVK-trainer zag dat niet alles slecht was, maar dat zijn elftal toch tekortschoot. "Technisch was het niet slecht, maar fysiek werden we volledig overklast. We konden Anderlecht gewoon niet volgen."

Poll: Gaat dit Kortrijk in degradatiegevaar komen?

TAGS  I  KV Kortrijk  I  Anderlecht

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024