‘Anthony Vanden Borre onderhandelt met club uit Jupiler Pro League’

‘Anthony Vanden Borre onderhandelt met club uit Jupiler Pro League’
Maandag 30 juli 2018 - 12:00   I  

Anthony Vanden Borre (29) was afgelopen zaterdag een opgemerkt toeschouwer tijdens KV Kortrijk-RSC Anderlecht. De gewezen Rode Duivel zou graag bij KVK aan de slag gaan. Volgens Het Laatste Nieuws was de kans klein dat beide partijen ook effectief in het huwelijksbootje zouden stappen, maar ondertussen is gebleken dat er toch onderhandelingen aan de gang zijn.

Het Laatste Nieuws meldt dat Kortrijk niet van plan is om Vanden Borre een aanbod te doen. Daar komt niets van in huis. Een comeback op het hoogste niveau lijkt dan ook niet voor meteen te zijn.

Vanden Borre woonde de wedstrijd tussen Kortrijk en Anderlecht bij, samen met zijn neefje. Bij De Kerels speelt sinds kort ook Vanden Borres boezemvriend Ilombé Mboyo, en daarom leek een overstap naar KVK ook even in de maak.

Update: Vanden Borre en Kortrijk onderhandelen wél

Bij Kortrijk deden ze hun best om de geruchten omtrent de komst van Anthony Vanden Borre af te doen als nonsens, maar toch zou er wel degelijk wat spelen tussen beide partijen. Het Laatste Nieuws meldde dat KVK niet van plan is om Vanden Borre aan te werven, maar dat blijkt niet te kloppen.

Volgens de Franstalige krant La Capitale zitten speler en club wél rond de tafel om het over een eventuele samenwerking te hebben. De onderhandelingen lopen en dus is het niet uitgesloten dat VdB binnenkort een comeback op het hoogste niveau maakt.

Cercle Brugge

Vanden Borre trainde op het einde van vorig seizoen mee bij Cercle Brugge, maar na het vertrek van trainer Frank Vercauteren besliste het groen-zwarte bestuur om de speler geen contract aan te bieden

Poll: Kan Vanden Borre nog mee op het hoogste niveau?

TAGS  I  KV Kortrijk  I  Anderlecht  I  Cercle Brugge

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024