AA Gent heeft er een extra wapen bij: "Vanderhaeghe kent hem goed"

AA Gent heeft er een extra wapen bij:
Woensdag 01 augustus 2018 - 23:00   I  

Yves Vanderhaeghe kon met AA Gent dan wel niet beginnen met een zege, de prestatie tegen Standard was toch hoopgevend. De tweede helft althans, want daarin toonde AA Gent dat het wél iets had kunnen rapen op Sclessin.

In die tweede helft kon AA Gent geen beroep meer doen op Vadis Odjidja. Die moest in de eerste helft al naar de kant met een blessure die hem ook de komende speeldagen nog aan de kant zal houden. Toch moet AA Gent niet vrezen, want volgens Besnik Hasi (die hem bij Legia Warschau als speler had) zal AA Gent nog veel plezier beleven aan Vadis.

"In zijn hoofd is er iets veranderd. Hij ziet de dingen nu anders. Dat hij papa is geworden, werkt bij hem positief. Het geeft hem meer stabiliteit. Hij straalt nu rust en zelfvertrouwen uit. Ik denk dat de jaren zijn aangebroken waarin je heel veel kwaliteit van hem kunt plukken. Volgens mij kunnen ze in Gent wel iemand met een sterke persoonlijkheid als Vadis gebruiken. Hij zal er passen, denk ik. Yves Vanderhaeghe kent hem goed en weet wat hij met hem moet doen", aldus Hasi in Sport/Voetbalmagazine.

TAGS  I  AA Gent

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024