Barcelona zet uitverkoop verder en slijt opnieuw overbodige speler

Barcelona zet uitverkoop verder en slijt opnieuw overbodige speler
Zaterdag 04 augustus 2018 - 20:20   I  

De ene Vidal is er nog maar net of de andere moet vertrekken bij FC Barcelona. Vrijdag maakte Barça de komst van Arturo Vidal bekend, een dag later volgde een officiële mededeling over het vertrek van diens naamgenoot Aleix Vidal.

De laatste Vidal is al een tijdje geen vaste waarde meer in Camp Nou. Met het oog op het komende seizoen rekent trainer Ernesto Valverde dan ook niet meer op de rechterflankspeler. En dus keert de 28-jarige Vidal terug naar zijn ex-club Sevilla. Dat liet Barcelona weten via zijn officiële kanalen.

8,5 miljoen

Met de transfer zou 8,5 miljoen euro gemoeid zijn. Door middel van bonussen kan dat bedrag de 10 miljoen euro nog overschrijden. Met de verkoop van Vidal lijkt de uitverkoop bij Barcelona begonnen te zijn. Spaanse media melden dat Catalaanse grootmacht voor het einde van augustus ook nog af wil van Munir El Haddadi, Paco Alcacer, Rafinha en André Gomes. Eerder werd Lucas Digne al verkocht aan Everton.

Barcelona zat tijdens deze transferperiode werkelijk niet stil. Het haalde zelf al Arthur (Grêmio), Clément Lenglet (Sevilla), Malcom (Girondins de Bordeaux) en Arturo Vidal (Bayern München). Vooral van Vidal en Arthur wordt meteen wat verwacht. Zij moeten het vertrek van Andrés Iniesta en Paulinho opvangen.

TAGS  I  Barcelona  I  Sevilla

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024