Eén Anderlecht-speler heeft streepje voor om Vranjes te vervangen

Eén Anderlecht-speler heeft streepje voor om Vranjes te vervangen
Dinsdag 21 augustus 2018 - 10:00   I  

RSC Anderlecht gaat komend weekend op bezoek bij titelconcurrent Club Brugge. Trainer Hein Vanhaezebrouck kan in het Jan Breydelstadion geen beroep doen op de geschorste Ognjen Vranjes. Wie zal de Bosniër vervangen?

Met nieuwkomer Sikou Niakaté, Kara Mbodj en Dennis Appiah heeft Vanhaezebrouck alleszins nog drie potentiële vervangers voor Vranjes achter de hand. Wie uiteindelijk aan de aftrap zal verschijnen tegen Club Brugge, is nog niet helemaal duidelijk.

Aangezien Niakaté pas vandaag (dinsdag, nvdr.) kennismaakt met zijn nieuwe ploegmakkers en trainer en Kara al een tijdje overbodig is, is de kans groot dat Appiah opnieuw depanneert als centrumverdediger.

Door de mand gevallen

Volgens Het Nieuwsblad is de Fransman alleszins de grootste kanshebber om Vranjes te vervangen. “Dennis Appiah lijkt de meest voor de hand liggende keuze. Hij viel wel door de mand op Charleroi, maar dat was links in de driemansdefensie. Nu zou de Fransman op de rechterkant kunnen spelen”, klinkt het in de krant.

“Hij heeft meer ervaring dan jonge gasten als Dante of Delcroix. Om wat meer defensieve power en loopvermogen op zijn rechterflank te krijgen en Appiah bij te staan, zal Hein Van­haezebrouck in Brugge ook wel opteren voor kilometervreter Pieter Gerkens in plaats van Knowledge Musona.”

Poll: Wie zou jij als vervanger van Vranjes kiezen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024