Kompany trainer van Anderlecht? Carla: "Ik zou er dol op zijn"

Kompany trainer van Anderlecht? Carla:
Woensdag 22 augustus 2018 - 12:15   I   door Redactie

Vincent Kompany is nu tien jaar aan de slag bij Manchester City. De Rode Duivel is intussen 32 en dan stel je al eens de vraag: wat na zijn actieve carrière? Er liggen uitdagingen genoeg op hem te wachten, verzekert zijn vrouw Carla.

Wie weet wordt Kompany wel coach. Hij zou dan bijvoorbeeld trainer van Anderlecht kunnen worden. “Het zou uiteraard de kers op de taart zijn mocht hij in de toekomst voetbalmanager worden. Ik zou er dol op zijn. Hij heeft de capaciteiten om die rol te vervullen en de kneepjes van het vak te leren”, liet ze vorige maand optekenen bij XS Manchester.

“Maar eerlijk? Ik weet niet of hij dat zal doen. Hij heeft een diploma, is een zakenman en is intelligent. Er zijn heel veel zaken waar hij zich na zijn carrière mee kan bezighouden. Zijn wereld is groot, alles is mogelijk. In mijn ogen kan hij zelfs eerste minister worden. Hij kan werkelijk alles zijn.” 

Man U vs Man City

Carla herinnert zich de beginperiode met Kompany nog. “Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, vroeg hij mij voor wie ik supporterde. ‘Manchester City’, was mijn antwoord. Hij speelde toen nog voor Hamburg. Vincent had een vriend die voor United speelde en vertelde toen tegen mij dat die kameraad hem had gezegd dat bijna iedereen die in Manchester woont fan is van United", citeert HLN haar.

"Uiteraard heb ik dat meteen afgedaan als nonsens. ‘Je bent ofwel rood ofwel blauw, en zoiets kies je eigenlijk niet. Dat wordt jou verteld wanneer je geboren wordt. Dat is nu eenmaal hoe het gaat hier in Manchester’, zei ik hem.” 

TAGS  I  Manchester City

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024