AA Gent stelt teleur tegen Bordeaux

Donderdag 23 augustus 2018 - 22:30   I   door Redactie

AA Gent heeft geen goeie uitgangspositie veroverd in de heenwedstrijd tegen Bordeaux. Tegen een zeer matige Franse ploeg slaagden de Buffalo's er niet in om te scoren. Het bleef dan ook 0-0.

Bordeaux was duidelijk naar Gent afgezakt voor een gelijkspelletje. De schade beperken en zo de kansen op de return gaaf houden. Het werd zo een kansarme eerste helft. Gent had het meeste balbezit, maar had geen mogelijkheden.

Na de rust claimde Gent tot twee keer toe een strafschop, maar zonder succes. Bordeaux liet aanvallend niks zien en Gent kreeg kansen. Onder meer Awoniyi liet het liggen om de Buffalo's een bonus te bezorgen.

Yves Vanderhaeghe bracht zijn joker David nog in het elftal. Het loste het scoringsprobleem echter niet op. Met een prachtige krul was Yaremchuk er nog heel dichtbij, maar Costil redde schitterend.