Fans Club Brugge niet tevreden met beslissing: "Dit hoeft écht niet!"

Fans Club Brugge niet tevreden met beslissing:
Vrijdag 31 augustus 2018 - 19:50   I  

Net voor de loting stelde Club Brugge vandaag ook nieuwe truitjes voor. Met de exclusieve shirts trekt Club Brugge de Champions League in.

Club Brugge heeft duidelijk zin in een nieuw avontuur in de Champions League. Speciaal voor de Europese campagne stelde Club vandaag nieuwe truitjes voor. "Met zijn effen grijze tint, geaccentueerd door stijlvolle blauwe lijnen en een uniek unicolor logo op de borst, valt het nieuwe shirt direct op tussen de twee andere die in het begin van de zomer onthuld werden. Het tenue waarmee Club de groepsfase van het kampioenenbal in gaat, viel reeds in de smaak bij de spelers."

Update 31/8 - 19:55

Heel wat Club-fans zijn niet tevreden met de beslissing om nieuwe truitjes te introduceren speciaal voor de Champions League-campagne. Volgens heel wat fans is dit gewoon een manier om meer truitjes te verkopen. Vorig seizoen bracht Club ook andere truitjes uit speciaal voor de play-offs. Andere fans vinden het dan weer jammer dat Club niet in blauw en zwart zal optreden op het kampioenenbal.

Poll: Vind jij de truitjes mooi?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024