Degryse noemt de beste speler én ploeg in de Jupiler Pro League

Degryse noemt de beste speler én ploeg in de Jupiler Pro League
Donderdag 06 september 2018 - 13:27   I  

De nieuwe jaargang in  Jupiler Pro League is alweer zes speeldagen oud. Regerend landskampioen versloeg RSC Anderlecht al en prijkt – net als vorig jaar- al vroeg aan de kop van het klassement. Analist Marc Degryse is onder de indruk van Club en zijn spelmaker.

“Hans Vanaken is al een tijdje de beste speler in de Belgische competitie”, vertelt Degryse in Sport/Foot Magazine. “Tijdens het tweede deel van vorig seizoen moest hij voor die titel concurreren met Mehdi Carcela en Junior Edmilson. Op lange termijn, als je in acht neemt wat Vanaken vorig seizoen en tijdens de eerste weken van deze jaargang liet zien, doet hij beter dan iedereen.”

Hoewel Vanaken het al een hele poos uitstekend doet in de Jupiler Pro League, blijven waarnemers twijfelen aan zijn kwaliteiten. “We hebben ons lang afgevraagd of Hans snel genoeg is om mee te draaien op een hoger niveau. Die vraag stellen we ons nog steeds, maar het is duidelijk dat hij bij Club Brugge ieder weekend opnieuw de orkestmeester is bij de beste ploeg in België”, oordeelt Degryse.

Geweldige reclame

“Vanaken voelt het spel beter aan en leest het sneller dan anderen. Bovendien is hij perfect tweevoetig. Kortom: Vanaken bij de Rode Duivels, dat is geweldige reclame voor de Jupiler Pro League”, besluit de analist.

Poll: Is Hans Vanaken de beste speler in de Belgische competitie?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Standard  I  Rode Duivels

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024