Rode Duivels halen stevig uit tegen Schotland

Rode Duivels halen stevig uit tegen Schotland
Vrijdag 07 september 2018 - 22:35   I  

De Rode Duivels hebben vanavond zonder problemen gewonnen van een zwak Schotland. De Belgen waren er telkens als de kippen bij om foutjes in de Schotse defensie af te straffen. Het werd uiteindelijk 0-4.

Martinez koos voor deze wedstrijd voor enkele nieuwe jongens. Timothy Castagne kreeg zijn kans op de flank, terwijl Thorgan Hazard aan de overzijde achter zijn broer mocht gaan voetballen. Op het middenveld was er plaats voor Youri Tielemans en Mousa Dembélé.

Het was die laatste die hoog druk ging zetten en de bal kon veroveren rond de Schotse zestien. Via Thorgan Hazard kwam de bal bij Lukaku terecht, die niet meer kon missen. Tot dan leken de Schotten ook nog wat stand te kunnen houden, maar in de tweede helft viel Schotland volledig door de mand.

Net na rust knalde Eden Hazard de tweede van de avond op het bord. Toen Batshuayi nieuw klungelen van de Schotten kon afstraffen mochten de boeken helemaal toe. Met een heerlijk afstandsschot zette hij ook nog de 0-4 op bord. Naast Castagne mochten ook Hans Vanaken en Birger Verstraete hun debuut maken.

TAGS  I  Rode Duivels

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024