Vanden Borre op weg naar JPL: "Hij kan veel clubs depanneren"

Vanden Borre op weg naar JPL:
Zaterdag 08 september 2018 - 09:05   I  

Hoe zou het nog zijn met Anthony Vanden Borre? De 30-jarige rechtsachter trainde eind vorig seizoen nog mee bij Cercle Brugge, maar na het vertrek van trainer Frank Vercauteren behoorde een transfer naar de promovendus niet meer tot de mogelijkheden. Nu maakt VdB echter toch werk van zijn comeback.

Het is Ilombé Mboyo, boezemvriend van Vanden Borre, die in Het Laatste Nieuws verklapt dat de ex-speler van onder meer Anderlecht en KRC Genk aan een terugkeer in het voetbal denkt.

"Anthony wil opnieuw voetballen"

"Hij wil opnieuw voetballen. Anthony is individueel aan het trainen om opnieuw fit te geraken", vertelt Mboyo. "Eenmaal dat het geval is, en hij heeft het ritme weer beet, kan Anthony nog veel clubs depanneren."

"'t Is niet dat hij uit een coma aan het ontwaken is, hé. Mits een goeie voorbereiding is Anthony nog tot veel in staat. Aan hem om de nodige opofferingen te maken - ik merk dat hij dat ook beseft", besluit Mboyo.

Kortrijk?

Niet zo lang geleden werd Vanden Borre al eens gespot in het Guldensporenstadion. Hij werd meteen in verband gebracht met KV Kortrijk, maar uiteindelijk kwam er van een samenwerking tussen beide partijen niets in huis. Wie weet binnenkort?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024