Mboyo onderhandelde met andere JPL-club: "'Laat maar', zei ik"

Mboyo onderhandelde met andere JPL-club:
Zaterdag 08 september 2018 - 20:05   I  

Ilombé Mboyo (31) speelt na enkele omzwervingen opnieuw in de Jupiler Pro League. De aanvaller vond deze zomer onderdak bij KV Kortrijk. In het Guldensporenstadion krijgt Mboyo een eerlijke kans, iets wat niet overal mogelijk was.

In een interview met Het Laatste Nieuws onthult de ex-speler van onder meer Charleroi, AA Gent en KRC Genk dat hij ook rond de tafel heeft gezeten met een andere Jupiler Pro League-club. Vlak voor Mboyo naar Cercle Brugge trok, kon hij ook naar Waasland-Beveren. Maar het kwam niet tot een deal.

"Ik heb met de voorzitter van Waasland-Beveren (Dirk Huyck, nvdr.) samengezeten. Alleen voelde ik dat er twijfels waren - de beslissing werd constant uitgesteld. Daar hou ik niet van. 'Laat maar', zei ik. Als je niet in me gelooft, moet je me niet aantrekken", vertelt Mboyo.

"Ik was geen risicogeval"

"Waasland-Beveren had nochtans niets te verliezen. Ik was geen risicogeval - het ging om een huur. Bovendien betaalde Sion mijn loon door. Niet veel later belde de zoon van Joseph Allijns, de voorzitter van KV Kortrijk, me of ik naar Cercle wilde komen. Eerst dacht ik: 'pfff 1B', maar Cercle was zo vastberaden, dat ik wist dat het een goede tussenstap was."

TAGS  I  KV Kortrijk  I  Cercle Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Charleroi  I  Waasland-Beveren

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024