‘RSCA moet (minstens) dit bedrag betalen om Junior Edmilson aan te trekken’

‘RSCA moet (minstens) dit bedrag betalen om Junior Edmilson aan te trekken’
Vrijdag 21 september 2018 - 08:43   I  

Junior Edmilson (24) trok pas in augustus de deur op Sclessin achter zich dicht om in Qatar te gaan voetballen. Toch is het niet uitgesloten dat we de gewezen winger van Standard snel terugzien in de Belgische competitie. Zo heeft RSC Anderlecht een oogje op de Braziliaanse Belg.

Het is een publiek geheim dat Marc Coucke en Luc Devroe de voorbije maanden hebben geprobeerd om Edmilson naar het Constant Vanden Stockstadion te halen. De sterke mannen van Anderlecht onderhandelden zelfs met de vader van de flankaanvaller. Tot een transfer kwam het uiteindelijk nooit, mede omdat Edmilson bezweek voor een lucratief aanbod van het Qatarese Al Duhail.

Maar zelfs al speelt Edmilson aan de andere kant van de wereld, nog is de link met Anderlecht niet van de baan. Sport/Voetbalmagazine meldde onlangs dat het niet uitgesloten is dat Edmilson al in januari naar paars-wit verhuist. Geruchten die werden gestaafd door het feit dat Coucke en Devroe reeds hebben geïnformeerd naar de vraagprijs van Al Duhail.

Meer dan 6 miljoen?

Of Edmilson snel weg mag en hoeveel de Qatarese formatie wil vangen bij een eventueel vertrek van de Braziliaanse Belg is voorlopig niet duidelijk. Zelf betaalde de club iets meer dan een maand geleden nog 5,5 à 6 miljoen euro voor Edmilson. Als Anderlecht de speler écht wil, dan zal het ongetwijfeld over dat bedrag moeten gaan.

Poll: Is Edmilson meer dan 6 miljoen euro waard?

TAGS  I  Standard  I  AnderlechtAl Duhail

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024